Ucide-mi sufletul : trădează-mă

Trădare.. Da, trădare. Asta doare al dracu de tare. Așteptările pe care le ai, dezamăgirile pe care le primești și bonusul de trădare adăugat subtil ca o lovitură directă..astea te distrug psihic și emoțional. „Iubește până în pânzele albe, trăiește clipa, apoi treci peste”. Poți? Pe dracu! Amintirile rămân, durerea se alimentează din amintiri, apoi te pierzi în ură. Urăști tot ce ai iubit odată. Te încrezi în persoane greșite, te riști.. Și la sfârșit te arzi. Așa merg lucrurile. 

Acum stau și mă gândesc dacă regretam la fel de mult decizia de a nu încerca pe cât regret că am făcut-o. Am fost fericită câteva clipe care nu merită ore lungi de durere, disperare și întrebări fără răspuns. 
Nu poți atinge, nu poți simți.. Poți doar să-ți amintești clipele frumoase care pentru o secundă te fac să zâmbești și în clipa următoare realizezi că ai obrajii uzi, și zâmbetul ți se clatină apoi te pierzi într-o mare de lacrimi cu care încerci să-ți înneci tristețea. 

Oamenii pleacă, uneori cu părți din tine, alteori pur și simplu dispar fără să realizezi. Niciodată nu am înțeles persoanele care te mint, care te văd ca pe o distracție, un obiect de unică folosință apoi pleacă. Se întorc la ce au trădat, la ce nu s-au gândit când și-au adâncit corpul în brațele tale. Nu pot numi „persoane” acei indivizi care fac asta. O persoană beneficiază de sentimente, indivizii care calcă pe ele sunt nemiloși, fără suflet.        …. Și doare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s